Opiskelijat

Opiskelijajäsenyys

TSOJ:n jäsenenä saat etuja yhteistyökumppaneiltamme, edullisen sisäänpääsyn kaikkiin tapahtumiimme sekä mahdollisuuden osallistua akateemiseen vuosijuhlaamme. Toimimme myös jäseniemme edunvalvojana erilaisissa kouluihin ja opiskeluun liittyvissä kysymyksissä, helpottaen arkea huomattavasti.

kannatusjasen.png

Kannatusjäsenyys

TSOJ on voittoa tavoittelematon, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton opiskelijoiden etujärjestö, joka perustuu vapaaehtoiseen jäsenyyteen. Yhdistys ei saa taloudellista tukea, ja siten laadukkaan toiminnan takaamiseksi haemme yhdistykselle kannatusjäseniä.   

Kannatusjäsenenä olette oikeutettuja saamaan vuosijulkaisumme, jossa kerromme toiminnastamme, elämästä Tallinnassa, tapahtumistamme, sekä muista kiinnostavista aiheista.

Kannatusjäsenenä pääset tukemaan yhdistystä, joka haluaa yhdistää suomalaisia opiskelijoita, ajaa heidän etujaan ja ylläpitää suomalaisia perinteitä myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Alumni

Alumni

TSOJ on aloittamassa alumnitoimintaa, ja kutsuu mukaan kaikki entiset TSOJ-jäsenet, joiden opiskelut Tallinnassa ovat jo päättyneet.  Jos olet kiinnostunut alumnitoiminnasta, klikkaa LIITY NYT -painikkeesta ja lähetä meille tietosi, informoimme sinua hankkeen edetessä!

Liity mukaan TSOJ:n toimintaan jo tänään >>

Liity nyt!