Valitse jäsentyyppi alta ja lähetä tietosi meille
- olemme sinuun yhteydessä!

kuva4.png

opiskelijajäsenyys

Hienoa, että päätit ryhtyä TSOJ:n jäseneksi, tervetuloa joukkoon!

Lähetä meille tietosi alta löytyvällä lomakkeella, ja lisäämme sinut jäsenrekisteriin. Olet oikeutettu jäsenhintaan TSOJ:n tapahtumissa heti liityttyäsi.

Maksettuasi jäsenmaksun 15€ tilillemme, valmistamme jäsenkorttisi jonka voit noutaa TSOJ:n tapahtumista tai ennalta ilmoitettuina aikoina eri koulujen auloissa pidettävistä infotilaisuuksista, kortilla saat etuja myös joiltain yhteistyökumppaneiltamme.

Tavataan jäsentapahtumissa!

kuva5.png

Kannatusjäsenyys

Hei,    

Kiitos tuestanne Tallinnan Suomalaisten Opiskelijoiden järjestölle!    

Lähetättehän meille yhteystietonne, jotta voimme lähettää Teille vuosijulkaisumme josta voitte lukea opiskelusta ja opiskelijaelämästä Tallinnassa. Tulevissa julkaisuissa voitte myös mainostaa edulliseen hintaan.   

Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 10 euroa. Pyydämme ystävällisesti suorittamaan kannatusmaksun käyttämällä viitenumeroa 1009.

kuva6.png

Alumnijäsen

Hei vanha tsojilainen,    

Mahtavaa, että olet kiinnostunut TSOJ:n alumnitoiminnasta! Työstämme paraikaa alumnijärjestelmää ja soveliasta yhteydenpito- ja tiedotuskanavaa.  Jätäthän oheisen lomakkeen kautta meille yhteystietosi, niin otamme yhteyttä heti kun toiminta lanseerataan!    

Otamme mielellämme vastaan ideoita, ajatuksia ja toiveita liittyen alumnitoimintaan, ja arvostamme kannatustasi. Mahdolliset taloudelliset avustukset alumnitoiminnan lanseeraukseen otetaan vastaan kiitollisuudella. Ollaan yhteyksissä!

Yhteydenottolomake

Sähköposti*
Nimi*
Jäsentyyppi*
Yliopisto
Muuta

Maksutiedot

Saaja
Tallinnan Suomalaiset Opiskelijat ry

Tilinumero
FI22 1745 3000 1130 52 (Nordea Suomi)

Viesti
Jäsentyyppi, jäsenen nimi