Estonian Business School

EBS eli Estoninan Business School tarjoaa opintoa janoaville koulutusta aina lukiosta maisterivaiheeseen asti niin englanniksi kuin viroksikin. Englanniksi EBS on erikoistunut kauppatieteisiin, joten siellä onkin englanniksi tarjolla kaksi eri kandidaattiohjelmaa: Kansainvälistä yritysjohtamista on tarjolla Tallinnassa sekä Helsingissä, minkä lisäksi Tallinnassa on tarjolla myös kielten ja johtamisen koulutusohjelma.

Olemme koonneet tälle sivulle lyhyet esittelyt kandidaattiopintojen tutkintolinjoista, sekä kokemuksia muutamalt Estonian Business School:issa opiskelevalta suomalaiselta jäseneltämme.

Jos sinulla on kysyttävää opiskelusta Tallinnassa, laita meille sähköpostia niin vastaamme mielellämme!


Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen
Kansainvälisen liiketoimintaosaamisen kandidaatintutkinnon suorittaminen kestää kolme vuotta. Koulutusohjelma on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa taloustieteet sekä liiketoiminta, jotka haluavat oppia ammattitaitoa sekä työskennellä kansainvälisessä yrityksessä tai julkisella sektorilla. Tämän lisäksi opintojen ohessa oppii erittäin hyvin englantia ja opiskelijoilla on mahdollisuus erikoistua ensimmäisen vuoden jälkeen markkinointiin ja suhdetoimintaan, palvelujohtamiseen(vain Tallinnassa) tai yritystoiminnan rahoittamiseen. Tarjolla on myös mahdollisuus hankkia kaksoistutkinto EBS:stä ja Lancaster University Management School:ista. Opiskelu Helsingin puolella tapahtuu moduuliopintoina (etäopintoina). Kontaktiopetusta, jolloin opiskelijat ja luennoitsijat tapaavat, järjestetään viitenä päivänä kuukaudessa.

Kielten ja liiketoimintaosaamisen koulutusohjelma
Kielten ja johtamisen koulutusohjelma Tallinnassa tarjoaa mahdollisuuden opiskella sekä kieliä että liiketoimintaa. Mahdollisuus on opiskella kolmea eri kieltä samaan aikaan kauppatieteiden lisäksi - kieltenosaaminen kun on arvostettu ominaisuus työmarkkinoilla. Opinnot kestävät kolme vuotta, joiden aikana opiskellaan englantia, saksaa sekä yhtä vapaa valinnaista kieltä, minkä lisäksi on kursseja liiketoiminnasta, yritysjohtajuudesta, yrittämisestä, yritysjuridiikasta sekä informaatioteknologiasta. Vapaa valinnaisia opintoja voi valita palvelujohtamisen tai markkinoinnin ja suhdetoiminnan joukosta. Myös tämän ohjelman voi suorittaa kaksoistutkintona Lancaster University Managment School:in kanssa. 
Maisterivaiheen opinnot
Kandidaatintutkinto EBS:llä antaa avaimet maisterinopintoihin, joita on myös mahdollisuus opiskella samassa oppilaitoksessa. Tarjolla on kolme englannin kielistä koulutusohjelmaa, joiden kesto on kaksi vuotta: Kansainvälinen liiketoimintaosaaminen on tarjolla sekä Tallinassa että Helsingissä (Keväästä 2015 alkaen), kulttuuriyritysten johtaminen yhteistyössä Viron musiikki- ja teatteriakatemian kanssa sekä liiketoiminnan innovaatiot Tallinnassa.