Historia

Tallinnan Suomalaiset Opiskelijat ry on perustettu valvomaan Tallinnassa asuvien suomalaisten opiskelijoiden etuja sekä auttamaan sosiaalisen tukiverkoston luomisessa. Yhdistyksen tarkoituksena on järjestää jäsenilleen vapaa-ajan aktiviteetteja, kotouttaa ja luoda perinteitä.

Opiskelijajärjestö perustettiin, kun ensimmäiset suomalaiset opiskelijat tulivat Audentesiin syksyllä 2005. Tarve yhdistykselle syntyi, kun yhä enemmän suomalaisia saapui Tallinnaan opiskelemaan, ja kyseisestä vuodesta lähtien toiminta onkin jatkunut vuosi vuodelta vilkkaampana, uusien suomalaisten opiskelijoiden löytäessä tiensä yhä useammin tänne etelänaapuriin..Toiminta

Edunvalvonta

TSOJ on edustanut jäseniään koulujen kanssa käydyissä keskustelussa jo vuosia, ja pyrimme jatkuvasti lisäämään sekä tiivistämään yhteydenpitoa entisestään. Haluamme toimia linkkinä jäseniemme ja koulujen välillä, sekä avustavana ja opastavana tahona tilanteisa, joissa jäsenistömme eduista keskustellaan. If there's power in numbers, we've got this covered.

Kotouttaminen

Ulkomailla opiskellessa korostuvat eristyisesti yhteisöllisyys sekä yhteishenki. Pyrimme järjestönä edesauttamaan jäseniemme kotiutumista Tallinnaan, toimimalla sekä koollekutsujana yhteisiin tapahtumiin, että suomalaisten akateemisten perinteiden vaalijana Tallinnalaisessa opiskelukulttuurissa. Toivomme, että jäsenemme kokevat verkostoitumisen edistämisemme sekä tukitoimintamme hyödyllisiksi.

Tapahtumat

TSOJ järjestää jäsenilleen useita tapahtumia kouluvuoden aikana, antaen virkistävää vaihtelua arkiseen aherrukseen. Tapahtumamme ovat jäseniemme keskuudessa erittäin suosittuja, ja olemmekin lisänneet niitä piristämään arjen keskellä.

Tapahtumillamme tuomme suomalaista akateemista juhlakulttuuria jäseniemme ulottuville.

Yhteistyö

Yhteistyötoiminta ​

TSOJ pyrkii edistämään jäseniensä etuja solmimalla suhteita ja kumppanuuksia erilaisten yritysten ja yhdistysten kanssa, täten avustaen ja edistäen heidän verkostoitumistaan. Pyrimme myös aktiivisesti lisäämään jäsenkorttietuja, joilla TSOJ:n jäsenet saavat alennuksia ja etuisuuksia esimerkiksi erilaisista ravintoloista. Suomalaiset opiskelijat käyttävät aktiivisesti ravintoloiden ja kahviloiden palveluita, ja täten yhteistyö TSOJ:n kanssa on myös yrityksille tuottavaa. Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä TSOJ:n kanssa, ota yhteyttä!Säännöt

Säännöt

Yhdistyksen säännöt löydät TÄÄLTÄ.